WIE ZIJN WIJ

Wie zijn wij is eigenlijk wie ben ik. Mijn naam is Mina el Hannaoui

Als filmmaker heb ik altijd een passie gehad voor het casten. Ik besefte al heel snel dat ik snel kon inschatten welke acteur geschikt zou kunnen zijn voor een bepaalde rol.

Voor de film Marokkaanse Bruiloft heb ik mee mogen casten en heb ik erg genoten van het proces. Het was heerlijk om de personages tot leven te zien komen. 

Ik werd regelmatig gebeld door castingbureaus met de vraag of ik kan helpen meecasten vanwege het grote bereik dat we hebben. Ook vind ik het erg belangerijk om nieuw talent naar voren te schuiven. 

Daarom besloot ik Diversity Casting te starten. Het is erg belangrijk dat we diversiteit stimuleren in films en series vandaar ook dat we met deze castingbureau ons erg richten op mensen van kleur. Ik vind elk talent belangrijk, of het nou om een hoofdrol gaat of een kleinere bijrol. Ons talent krijgt altijd de aandacht die ze nodig hebben. 

Met trots hebben wij al veel talent mogen inzetten bij kleine en grote produkties.