CASTING

Ons passie ligt in het zoeken en vinden van originele en karaktervolle persoonlijkheden en talenten in ons uitgebreid bestand. Wij willen voldoen aan de verwachtingen zodat het resultaat alle visuele wensen vervult en het resultaat behaalt die jouw project nodig heeft.

In een gesprek brengen wij de wensen in kaart en kunnen hier snel en accuraat op reageren.

Afspraken over gages van de acteurs worden gemaakt tussen de producent en de agent van de acteur of de acteur zelf.  Castings worden georganiseerd in Amsterdam, tenzij anders afgesproken. Ons bezoek adres bevindt zich in Rotterdam.

INSCHRIJVEN

Wij vinden diversiteit heel belangrijk en hebben een groot aanbod van verschillende etniciteiten en afkomsten in ons bestand. Iedereen is welkom om zich bij ons in te schrijven, afkomst, beperking, geaardheid, achtergrond of geloof kan bij ons juist een pré zijn. Mocht je een bijzondere uiterlijk hebben dan ben je ook van van harte welkom om je in te schrijven.  Zo vinden wij voor elk project de juiste match!

Heb je geen ervaring in het acteren? Neem dan contact op om te kijken wat we voor je kunnen betekenen. Onze talenten krijgen altijd de juiste begeleiding en aandacht die ze nodig hebben.

Inschrijven is geheel gratis. Voeg je showreal, cv(als je die hebt) en een duidelijk foto toe.

    Door op “verzenden” te klikken ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en onze privacy verklaring